Їхали на цвинтар: розповіли про подружжя, яке розбилося з 1,5-місячним сином

За кермом легковика Аudi, який під Рівним врізався у мікроавтобус, був Андрій Герасимчук. Він із дружиною Вікторією і півторамісячним сином Тарасиком їхали на кладовище. Спеціального автокрісла для малюка в машині не було, а тільки від дитячого візка.

Вікторія отримала важку травму голови і померла в операційній. У неї залишився неповнолітній син від першого шлюбу – йому 13 років. Хлопчик повинен був їхати з ними, але в останній момент його не взяли з собою, повідомляє “Сегодня”.

На Рівненщині розбилися подружжя Андрій та Вікторія Герасимчуки із сином Тарасом, 1,5-місяці. У жінки залишився 13-річний син від першого шлюбу. Фото: segodnya.ua

Андрію і Вікторії було по 35 років, і вони мешканці Рівного. Одружилися два роки тому. Обидва працювали на залізниці. Їх поховають завтра.

30-річний водій мікроавтобуса із Закарпаття перебуває в травматологічному відділенні міської лікарні Рівного, має перелом стегна та забій легенів. Загрози життю немає, але його готують до операції.

Аварія сталася 9 травня близько 17:20 на автодорозі Київ-Чоп у селі Колоденка Рівненського району. У результаті зіткнення Mercedes-Benz Sprinter і Аudi А4 загинула родина, яка їхала в останньому – чоловік, його дружина та син 1,5 місяці. Повідомлялося, що загиблому було 34 роки, жінці – 37. За попередньою інформацією, водій легковика виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із мікроавтобусом.