Ялинки із Нового Роздолу та Славського змагаються за звання “Найкраща ялинка Львівщини 2021”

Тривають змагання 1/16 фіналу голосування за найкращу ялинку Львівщини, організований інтернет – виданням “Твоя Львівщина”.

В суботу , 9 січня 2021 року, головна ялинка міста Новий Розділ також вступила в боротьбу за звання.
Протистоїть їй ялинка з селеща Славське Стрийського району, яка в попередньому етапі посіла високе 3 місце з 15 учасників.

Нагадаємо, що конкурс “Найкраща ялинка Львівщини 2021” розпочався ще минулого року. 15 ялинок змагались в попередньому етапі. Найкращих 7 ялинок перейшли в основний етап.

Результати попереднього етапу

Згідно правил в основному раунді братимуть участь 32 головні ялинки Львівщини, які будуть розділені на 16 пар. Шляхом голосування буде визначено переможця у кожній парі, які проходять до наступного етапу (1/8 фіналу), де знову відбуватиметься голосування і так аж до фіналу. Голосування у кожній парі триватиме рівно 2 доби.

Головні ялинки Нового Роздолу та Славське

Голосування відбуватиметься на фейсбук-сторінці Твоя Львівщина. Кожного дня у період з 9:00 до 10:00 год на сторінці буде виставлятись пара учасників (фото двох ялинок). Далі проходить та ялинка, фото якої набере більшу кількість вподобань (лайків) за підсумками 2 діб голосування. Даний допис можна буде поширювати без обмежень на інші сторінки та групи, проте до уваги братимуться виключно лайки під світлиною конкретної ялинки.