Як працюватиме Київський метрополітен під час посиленого карантину. У керівництві розповіли

Київський метрополітен з 5 квітня, працюватиме за тим самим графіком, що й зараз – інформує «Твоя Україна», посилаючись на видання «УНІАН».

Про це повідомила заступник начальника КП «Київський метрополітен» Наталія Макогон.

«Ми з понеділка працюємо за тим самим графіком, за яким працюємо й зараз. Тобто в звичайному режимі. Якщо будуть якісь зміни, ми будемо повідомляти. Але поки з понеділка працюємо за тим же графіком», – розповідає жінка.

Вона нагадала, що, як і весь громадський транспорт у місті, з 5 квітня метрополітен перевозитиме пасажирів лише за спецперепустками.

«Хочу нагадати, що спецперепустки не дають права безкоштовного проїзду. Тому просимо, щоб люди заздалегідь готували проїзні документи разом зі спецперепустками, щоб не утворювалось черг в понеділок», – підкреслила вона.

За словами Макогон, для дотримання порядку на входах до станцій метро буде посилено групи охорони.

«Нам буде допомагати управління поліції, «Муніципальна варта», наша воєнізована охорона. Звичайно, що всі будуть працювати в посиленому режимі. Але, з іншого боку, ми звертаємося до пасажирів з проханням відповідально, свідомо підійти до необхідності поїздок», – зазначила заступник начальника метрополітену.