ЯК ВИБРАТИ надійно перевізника ДЛЯ ДОСТАВКИ З КИТАЮ?

Як часто у виборі чогось нас приваблює ціна? Але в реальності підтверджується прислів’я про дешеву рибку, з якої і супчик так собі. І щоб не опинитися героєм такої історії потрібно розуміти на які критерії крім ціни звернути увагу при виборі перевізника.

В розмові із спеціалістами компанії Defy logistics виділили декілька основних моментів на які слід звернути увагу при виборі якісного перевізника товарів з Китаю в Україну. Детальнішу консультацію Ви можете отримати на сайті професійного перевізника товарів з Китаю https://defy-logistics.com.ua

КРИТЕРІЇ ВИБОРУ КОМПАНІЇ ДЛЯ ДОСТАВКИ ВАНТАЖУ З КИТАЮ


Перевізники з Китаю повинні мати власні склади для зберігання не тільки в Україні, але і в КНР. Таким чином забезпечується комплектація збірних вантажів, ви можете доставити їх кілька від різних продавців і зібрати в єдиний вантаж на складі в Китаї. Також наявність складу дозволяє зберігати ваш вантаж до відправки. Це знову ж таки актуально, якщо вантажів кілька. Або в разі, якщо вантаж один, але немає свого складу, вам можуть включити в додаткові витрати платне зберігання на складі до моменту відправки.

НАДІЙНА УПАКОВКА


Крім безпосередньої доставки товарів з Китаю, першорядне завдання будь-якого перевізника доставити вантаж не тільки в термін, але і в повній цілості. Саме тому власні співробітники компанії зацікавлені в перевірці упаковки товару на цілісність і на відповідність для подальшого транспортування. Досвідчений і грамотний перевізник, в разі необхідності, запропонує додаткову упаковку.

ОФОРМЛЕННЯ СТРАХІВКИ


Незважаючи на якісну упаковку, перевізник застрахує ваш вантаж. Дуже часто страховка доставки проводиться за згодою з замовником, однак компанії по доставці, давно працюють на ринку не візьмуть на себе ризики доставляти вантаж без страховки. Адже способи доставки товарів з Китаю включають в себе кілька різних видів транспорту, що означає кожен раз переміщення вашого замовлення.

ПОЛІТИКА ЦІНОУТВОРЕННЯ


Ціна, яку ви заплатите за транспортування, повинна розраховуватися індивідуально. Мають значення вага, обсяг і вид товару. Вартість розраховується за формулами і вашим значенням, формула розрахунку повинна бути вам зрозуміла і прозора. У політиці ціноутворення компанії не повинно бути прихованих платежів і зайвих оплат постфактум. Всі оплати і ваші витрати повинні бути пораховані і узгоджені до відправки вантажу, а не після його прибуття до вас в руки.

НАЯВНІСТЬ ОПТИМАЛЬНИХ ВАРІАНТІВ ДОСТАВКИ ТОВАРІВ З КИТАЮ


Природне бажання будь-якого покупця – отримати свій товар якомога швидше за оптимальною для нього ціною. Надійний перевізник зможе запропонувати кілька способів доставки вантажів з Китаю для оптимізації термінів і вартості. Це може бути авіа, залізнична, автомобільна та морська доставка. Кожен з перерахованих способів має свої переваги. Завдяки професійно підібраному маршруту дана мета легко досягається.

ВІДСТЕЖЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ НА ШЛЯХУ СЛІДУВАННЯ


Давно стало нормою і сприймається як даність, але в той же час, це показник злагодженої роботи, яку демонструють міжнародні перевізники: на будь-якій ділянці шляху вантаж повинен відслідковуватися. Це такий же маркер прозорості в роботі, як і політика ціноутворення компанії.

НАЯВНІСТЬ ВЛАСНИХ СКЛАДІВ ТА ОФІСІВ


В Україні і в КНР повинні дублюватися не тільки склади компанії-перевізника, але і офіси зі штатом кваліфікованих співробітників, які розмовляють китайською мовою. Чому це важливо?

  • Бувають випадки, коли товар необхідно перевірити на відповідність специфікації.
  • Або вам потрібен фотозвіт, і ви хочете переконатися, що продукція відповідає замовленої.
  • Можливо ви знаєте який товар вам потрібен, але не знаєте, як знайти виробника потрібної продукції. Досвідчений перевізник також зможе допомогти вам у пошуку постачальника або товару.
  • Також в переліку послуг, на додаток, може бути оплата постачальнику, якщо у вас немає можливості самостійно вирішити це питання.

Все це додаткові послуги, але вони можуть знадобитися клієнту і досвідчена компанія вже передбачила подібні варіанти. Також додатковою гарантією вашого спокою буде оплата за фактом доставки вантажу з Китаю в Україну. І для зручності замовника зазвичай пропонуються різні способи оплати послуг на вибір.

Ось, мабуть, головні критерії того, як вибрати компанію-перевізника і не помилитися.