Як вибрати максимально зручний і практичний костюм Норфін для зимової риболовлі

Безсумнівно, зимова риболовля – захоплення далеко не найкомфортніше, і підготуватися до нього необхідно ґрунтовно, щоб рибалка не перетворилась лише на пошук теплої місцини. Окрім зимових снастей, першочергово потрібно підібрати якісний зимовий спецодяг для ловлі, оскільки, від того, наскільки вам буде комфортно і тепло на льоду, залежатиме кінцевий результат.

Зимові костюми від бренду Норфін – універсальні комплекти, котрі гарантують комфортні умови під час риболовлі чи подорожей в холодну пору року. Елементи цього одягу якнайкраще доповнюють один одного.

На що слід звертати увагу, вибираючи костюм для зимової риболовлі

Перш за все, зимові костюми потрібні для ефективного захисту від морозу, снігу, дощу і поривів вітру. При цьому одяг варто обирати достатньо комфортний і зручний. Базовий комплект з куртки та напівкомбінезону Norfin – оптимальний варіант зимового одягу для риболовлі https://norfin.com.ua/zimnie-kostumy/dlya-rybalki/, який чудово захищатиме рибалку від холоду.

Що варто враховувати, обираючи костюм:

  • Вибираючи куртку слід обов’язково зосередити увагу на її довжині: краще за все, щоб вона була середньою, так як надто довга сковуватиме рухи, а закоротка – не зможе забезпечити потрібний захист спини від вітру та низьких температур.
  • Для захисту рук від холоду, варто підбирати рукава, довжина котрих сягатиме середини долоні. Зручно, щоб зовнішні манжети на рукавах регулювались липучками, тоді в них не зможе залітати сніг.
  • Враховуйте те, чи стягується низ куртки, оскільки це гарантовано додасть додаткового комфорту та тепла.
  • Наявність великої кількості кишень – дуже важливо для зручності риболова. Для швидкого зігріву рук, в зимовому костюмі кишені просто незамінні.
  • Варто обирати модель куртки коротшою спереду і довшою ззаду.
  • Такі деталі, як капюшон і комір – також заслуговують уваги. Комір, який зсередини добре утеплений, надійно захистить вашу шию від морозного вітру з холодом. Щоб не обвітрювати обличчя, слід підбирати капюшон з козирком та регулюванням об’єму.
  • Рекомендується, щоб матеріал на сідницях та колінах напівкомбінезона був посиленим, оскільки в зимовий період риболов багато сидить, а іноді, щоб дістати рибину з ополонки йому навіть доводиться ставати колінами на лід.
  • Якість швів зимового одягу для риболовлі теж дуже важлива. Зокрема, проклеєні шви – найкращий варіант.
норфін зимові костюми для риболовлі

Окрім цього, важливими також є водонепроникність костюма для зимової ловлі та його здатність пропускати вологу назовні. Річ у тім, що рибалка при довготривалих переходах, бурінні лунок чи будь яких інших фізичних навантаженнях пітніє. Недопустимо, щоб піт затримувався в одязі, так як це спричинятиме переохолодження. Дихаюча здатність екіпіровки або показник пропускання вологи визначається в грамах на один квадратний метр за 24 години. Рекомендується обирати костюм, температурний показник якого буде більшим орієнтовно на 2-5ºС від тих умов, в яких зазвичай здійснюється риболовля. Водонепроникність же одягу гарантує комфортну ловлю риби навіть під час затяжних опадів та будь-якої негоди.

Замовлення і покупка зимової екіпіровки Norfin

На сайті norfin.com.ua представлено широкий асортимент продукції бренду Norfin, зокрема, і костюми для риболовлі в зимній сезон. Кожен рибалка, що піклується про своє здоров’я і для якого важливий максимальний комфорт, може тут вибрати і замовити зимовий комплект із високоякісних зносостійких матеріалів за прийнятною ціною.