Які переваги металочерепиці перед іншими видами покриттів?

Коли виникає необхідність облаштувати нову або відремонтувати існуючу покрівлю, найпершим питанням, що постає перед домовласником, стає: «Яке ж покриття обрати?». Звісно, на ринку будівельних матеріалів представлена безліч матеріалів з різними технічними та декоративними даними, тому кожен має змогу обирати товар з бажаними характеристиками.

Серед найбільш цікавих для простих покупців покрівельних матеріалів металева, бітумна, керамічна та композитна черепиці. А найбільший попит має металочерепиця, яка вже не перше десятиліття впевнено займає перше місце серед них всіх та прикрашає більшість дахів в нашій країні.

5 переваг металочерепиці:

  1. Тривалий термін служби. Продукція може мати різний заявлений термін можливого використання, але середній термін складає 20-25 років. Кожен виробник, особливо надійний та відомий на ринку, надає гарантію на визначений термін на свою продукцію.
  2. Стійкість. Постійний контакт з зовнішніми факторами може провокувати пошкодження окремих шарів матеріалу, але надійний захист цинкового та полімерного шарів дозволяє не перейматись, що дах буде протікати чи втратить свою функціональність раніше часу.
  3. Міцність. Досить витривала основа металевого покриття на протязі багатьох років експлуатації витримує різного рівня навантаження та впливи і при цьому не змінює свою форму та цілісність листів.
  4. Надійність. Ця властивість означає довготривале та функціональне використання виробу, ціна якого повністю відповідає отриманим перевагам. Подібне капіталовкладення повністю виправдовуватиме себе і не призведе до додаткових витрат.
  5. Естетичність. Дуже важливо, щоб майбутній дах мав презентабельний вигляд, достойно прикрашав будівлю та вказував на добрий смак власника житла. Звісно при таких можливостях вибору кожен покупець може обрати продукцію в окремому дизайні форми, кольорі, і навіть обрати тип поверхні – з ефектом глянцю чи матовості.

Як не помилитись з вибором металочерепиці

Щоб обрати та придбати металочерепицю доброї якості потрібно не тільки бути обізнаним в питаннях її структури та особливостей використання, але і вміти аналізувати характеристики різного товару. Щоб ваша покупка була вдалою, потрібно:

  • Ретельно підбирати технічні параметри у відповідності до умов експлуатації та особливостей будівельного об’єкту.
  • Не ігнорувати важливість вибору декоративних даних – приділіть увагу кольору, а також не забувайте про актуальність геометричної форми листів. Обирайте серед сучасних видів продукції, щоб якомога довше ваша покрівля могла радувати своєю сучасністю та актуальністю зовнішніх даних.
  • При необхідності консультуватися з представниками компаній, що займаються продажем металевої черепиці, з метою полегшити свій вибір та не прогадати з вдалим придбанням.

Металочерепиця на сьогодні одне з найдостойніших покриттів для будь-якої покрівлі, а також досить доступний для будь-якого гаманця матеріал.