Який пакет документів необхідний франківцям, щоб перейти на індивідуальне опалення

110 будинків, яким надає тепло котельня “Станіславська теплоенергетична компанія” мають за два роки перейти на індивідуальне опалення.

Про це інформує Твоя україна.

За словами міського голови, кампанію планують розпочати вже з 1 червня. Втім, не всі франківці знають, що потрібно зробити, щоб отримати дозвіл на індивідуальне опалення.

Варто зауважити, що для відключення будинком потрібно зібрати підписи 75% мешканців, які проголосували за відключення. Окрема квартира теж може отримати дозвіл за умови, якщо 50% мешканців будинку є власниками індивідуального опалення.

Отож, для того, щоб отримати дозвіл, представнику ініціативної групи мешканців чи іншим особам за дорученням (нотаріально завіреним), потрібно звернутись в Центр надання адміністративних послуг(вул. Незалежності, 9) та надати перелік документів, необхідних для отримання послуги.

Для відключення будинку.

1. Письмова заява на ім’я заступника міського голови – голову міжвідомчої комісії.

2. Протокол зборів власників будинку на відключення будинку від мереж централізованого опалення з подальшим влаштуванням системи індивідуального (по квартирного) теплопостачання.

Для відключення квартир по стояку.

1. Письмова заява на ім’я заступника міського голови –  голову міжвідомчої комісії.

2. Протокол зборів власників квартир по стояку на відключення від мереж централізованого опалення з подальшим влаштуванням системи індивідуального (по квартирного) теплопостачання.

3. Протокол зборів на згоду власників щодо створення фонду енергозбереження будинку.

Для відключення однієї або двох квартир, які залишилися підключеними до централізованого теплопостачання.

1. Письмова заява на ім’я заступника міського голови – голову міжвідомчої комісії.

2. Протокол про створення фонду енергозбереження будинку.

Далі пакет документів розглянуть на засіданні спеціальної комісії і винесуть рішення. Втім, чекати доведеться до місяця часу.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись на офіційному сайті Центру надання адміністративних послуг.