Щасливцеве – відпустка вашої мрії

Продовжуємо розповідати про популярні курорти Арабатської Стрілки. У цій статті постараємося дати докладну інформацію про село Щасливцеве. Завдяки нашому туристичному сервісу ви завжди зможете отримати свіжі та актуальні дані про ціни та докладну інфраструктуру курорту.

Де знаходиться?

Щасливцеве знаходиться, умовно, посередині Арабатської коси. Щороку село відвідують тисячі туристів. Останні п’ять років населений пункт дуже активно розвивається, що прямо позначається на якості відпочинку. Постійно з’являються нові об’єкти, змінюється набережна. Від Генічеської Гірки відрізняється меншою щільністю забудови берегової лінії та більшим простором. Безпосередньо на березі розташовані пансіонати та комфортні бази відпочинку з власними, обладнаними пляжами. Деякі вулиці приватного сектора проходять вздовж берега, з мінімальною відстанню до моря.

Інфраструктура

Влітку працює величезна кількість торгових об’єктів. Є ринок, великі магазини самообслуговування, невеликі павільйони, що знаходяться безпосередньо на березі, ресторани та кафе. З розваг традиційно присутні різні водні атракціони, прокат катамаранів, катання на парашуті. Неподалік села знаходиться аквапарк. У Щасливцеве сконцентровано великий бальнеологічний ресурс. Термальне джерело з відкритим басейном, солоні озера з підвищеною щільністю води та унікальним мінеральним складом, лікувальні грязі мулу.

Море і пляжі

Пляжі досить широкі, наповнені піском. Вхід у море пологий, але поглиблення дна різкіше, ніж у Генгорку чи Генічеську. Таке море, безумовно, більше сподобається дорослим, тому що відпадає потреба довго заходити у воду, щоб нормально пірнути. Тим не менш, відпочинок у Щасливцеве чудово підходить не лише дорослим, а й сім’ям з маленькими дітьми. Вода прогрівається досить швидко, тому зручно купатися можна вже в червні. Завдяки унікальним особливостям місцевого клімату навіть найспекотніші дні липня переносяться досить легко. Упорядковані пляжі із шезлонгами та іншими елементами інфраструктури можна зустріти на територіях пансіонатів. Якщо ви зупинитесь у приватному домоволодінні, то власники підкажуть, де краще купатися.

Житло

На всій території курорту розташовано безліч об’єктів з наданням орендованого житла. Починаючи від спартанських та недорогих номерів у приватному секторі до комфортабельних люксів деяких пансіонатів, які можуть зрівнятися з п’ятизірковими готелями. Ціноутворення залежить від умов проживання, наявності живлення та ступеня віддаленості від берегової лінії. Скільки коштує зняти житло біля моря в Щасливцеве, можна дізнатися за посиланням

Транспорт

Дістатися до рекреації можна особистому автомобілі, автобусом чи поїздом. У разі вибору залізничного варіанту вам потрібно буде доїхати до вокзалів Генічеськ або Новоолексіївка, добиратися від яких потрібно автобусом або таксі. Багато власників бізнесу надають послуги трансферу з вокзалу/ на вокзал, але за попередньою домовленістю.