Шукав маму в самій білизні і босоніж: жінка покинула 2-річного сина і пішла пиячити з друзями

Хлопчик відчинив двері квартири і пішов шукати маму.


У Білій Церкві Київської області мати вдруге залишuла дитину саму у квартuрі й пішла розважатися з друзями. Хлопчика на сходах у під’їзді виявuли жителі будинку і зателефонувалu до поліції.

Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області, пише ТСН

На “102” зателефонувалu стурбовані сусіди, які повідомuлu, що в під’їзді будинку в самій білизні перебуває маленька дитuна.

Правоохоронці, які прuбули на місце, з’ясували, що 32-річна мати вчергове залишила свого 2-річного сина вдома та пішла пиячити з друзями.

Хлопчик самотужки відчuнив двері квартири та пішов сходами під’їзду у пошуках мами. З одягу на ньому була лише нижня білизна. Дитина була босою.

Поліцейські доправили дитину до місцевого реабілітаційного центру.

Стосовно матері ювенальні поліцейські склали протокол за неналежне виконання нею батьківських обов’язків за ч.2 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. В подальшому жінку викличуть на комісію з захисту прав дітей, а потім відповідні служби ухвалять рішення щодо подальшої долі дитини.

“Крім того правоохоронці встановили, що наприкінці вересня мати вже залишала сина вдома, коли вживала алкогольні напої з товаришами. Того дня хлопчик, прокинувшись, вийшов на пошуки матері у двір без одягу лише з однією пустушкою”, – розповіли у поліції.