“Чоловік щодня купує квіти і йде на могилу”: тітка про Юлію Сологуб, загиблу в катастрофі МАУ

Елла Танова – тітка Юлії Сологуб з Нововолинська – розповіла, що її племінниця мріяла подорожувати та побачити світ. Бортпровідниця загинула в катастрофі МАУ 8-го січня 2020 року.

Танова розповіла, що Юлії працювала в авіації близько року. Бортпровідницею вона стала після закінчення філологічного факультету в Києві, пише 24 Канал.

Нагадаємо, Юлії не стало вдосвіта 8-го січня 2020 року, на другий день Різдва за юліанським календарем – о 6:14 за Іраном та орієнтовно о 4:44 за Києвом. Дві ракети класу “земля-повітря” поцілили у Boeing 737 рейсу PS752 в небі над Іраном.

Загинули всі, хто був на борту, – 176 людей. Серед них 11 українців – двоє пасажирів і дев’ять членів екіпажу. Також серед загиблих – громадяни Ірану, Канади, Швеції, Афганістану, Великої Британії.

Юлія вийшла заміж у 2018 році. Чоловік дуже важко переживає втрату коханої.

“Усім важко. Чоловік щодня ходить на могилу до Юлічки. Щоранку прокидається, купує квіти і йде до неї. А потім на роботу”, – розповіла тітка.

Втрата Юлії стала трагедією для її родини. Час не зцілює рани. Мама загиблої тримається тільки на тому, що є ще одна молодша дочка. Водночас страждання не припиняються. Іноді жінка навіть не відповідає на телефонні дзвінки, бо не може говорити. Вона весь час плаче.

Світла пам’ять усім загиблим… Співчуття рідним!

Джерело: bug.org.ua