Через коронавірус померла молода вагітна жінка: лікарі кажуть, що зробили все можливе

У Рівному померла молода вагітна жінка. Їй було лише 30 років, вона була родом із с.Річки на Рівненщині. Про трагічний випадок під час брифінгу повідомив директор департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА Олег Вівсянник.

На Рівненщині від коронавірусу померла 30-річна вагітна мешканка села Річки Рівненського району. Відомо, що вона тривалий час перебувала у лікарні, була у тяжкому стані з першого дня лікування у стаціонарі. Про смерть 30-річної жінки від коронавірусу під час брифінгу 27 серпня повідомив директор департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА Олег Вівсянник.

«Цей випадок нам відомий. Пацієнтка отримувала лікування у лікувально-профілактичному закладі, проте запобігти розвитку хвороби нам не вдалося, хоча ми постійно контролювали цей процес», – сказав чиновник.

Він також запевнив, що через цей випадок проведуть службове розслідування, аби в деталях встановити перебування вагітної пацієнтки у лікувально-профілактичному закладі та надання їй медичної допомоги.