Цьогоріч на Радехівщині реалізовуватимуть 30 мікропроєктів місцевого розвитку ( перелік )

В середу , 10 червня голова Радехівської райдержадміністрації Степан Рудницький провів нараду щодо стану виконання робіт на об’єктах, які фінансуються у 2020 році відповідно до Програми проведення обласного конкурсу проєктів місцевого розвитку.

В ході наради проаналізували стан реалізації мікропроєктів в розрізі галузей освіти, культури та медицини.

Відповідальні особи розпорядників бюджетних коштів доповіли про придбання та закупівлі будівельних матеріалів та обладнання, перебіг ремонтних робіт на об’єктах та проблемні питання, які виникають в ході реалізації проєктів.

Загалом, цьогоріч на Радехівщині реалізовуватимуть 30 мікропроєктів місцевого розвитку, які стали переможцями обласного конкурсу у 2020 році.

Станом на 10 червня завершені роботи на проєктах:

  • «Капітальний ремонт приміщення дитячого відділення бібліотеки по вулиці Стуса, 12 в с.Стоянів Радехівського району Львівської області»,
  • «Капітальний ремонт будівлі ДНЗ по вул.Миру,76а в с. Станин Радехівського району Львівської області»,
  • «Капітальний ремонт будівлі ЗОШ І-ІІст. по вулиці Садова, 20 в с. Розжалів Радехівського району Львівської області. Заміна вікон».

Тривають роботи згідно проєктів:

  • «Капітальний ремонт віконних заповнень навчального корпусу №2, актової зали, гуртожитку та басейну Вузлівського опорного навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» в с.Вузлове Радехівського району Львівської області»,
  • «Капітальний ремонт шкільної їдальні ЗОШ І-ІІІ с.Корчин Радехівського району» та виготовляються вікна і двері для Бабичівської ЗОШ («Капітальний ремонт будівлі ЗОШ І-ІІ ст. по вулиці Шкільна,15 в с. Бабичі Радехівського району Львівської області.
  • Заміна вікон та дверей», « Капітальний ремонт покрівлі даху Половецького НВК в с. Полове Радехівського району Львівської області».


Відтак, здійсненні придбання по мікропроєктах:

  • “Музична феєрія” по закупівлі музичного обладнання для Народного дому с. Сморжів Радехівського району Львівської області»,
  • «Створення рекреаційного середовища для жителів громади села Яструбичі Львівської області»,
  • «Придбання інтерактивного обладнання, музичної апаратури та меблів для облаштування АRТ-простору в актовій залі ЗОШ І-ІІ-ІІІ ст. села Павлів Радехівського району Львівської області»,
  • «Придбання обладнання з метою впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес Стоянівської ЗОШ І- ІІІ ст. Радехівського району Львівської області».


За підсумками наради надано відповідні протокольні доручення.