“Хочу кожного застерегти, адже вірус є серед нас” – мешканка Кам’янка-Бузького району, яка захворіла на COVID-19

19 червня 2020 року мешканка Жовтанецької ОТГ Надія Шостак на своїй сторінці у Faceboоk написала про те, що її спілкала необережність підчепити коронавірусну інфекцію. Пані Надія наразі одна із 84, хто в Кам’янка-Бузькому районі занедужав і перша, хто публічно про це висловився. Вона звернулась до усіх скептиків з проханням не легковажити, адже вірус існує і він серед нас.

Про це інформує Твоя Кам’янка-Бужчина.

Одна справа дізнаватись статистику із ЗМІ, а зовсім інша почути відгуки від реальних людей. Нижче подаємо оригінальний текст з допису Надії Шостак:

“Дорогі друзі. Я довго вагалася чи писати цей пост, але вирішила поділитися.
Думаю всі ви вже чули, що мене спіткала необережність захворіти на COVID-19.
Я перш за все, хочу звернутися до тих скептиків, які кажуть, що це все брехня, це все політика, накручена статистика і так далі. Може політика в цій всій ситуації і присутня, але КОРОНАВІРУС є! І то близько. Я дуже дякую всім тим, хто мене увесь цей час підтримує. Але є й такі, що доносять різні негативні слухи і плітки, що є не дуже приємним. Не дай Бог нікому цього!!! І я не бажаю нікому такої ситуації.
Фізичний мій стан +/- стабільно. Найважче психологічно. Не можу ніяк того переварити.
Просто хочу кожного з вас застерегти. БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІШІ і дотримуйтесь усіх рекомендацій та карантину! Тому, що вірус є серед нас. Або є люди-носії, які навіть не підозрюють, що розсіюють. Зрозумійте ще одне!!! Наша медицина до таких викликів не готова! Краще з такими діагнозами в лікарню не потрапляти. Це проблема загальнодержавного рівня, де на екранах телевізорів говорять одне, а насправді зовсім все інакше. Нам ще до Європи, як пішки до неба. Медицину недофінансовують. Первинна ланка медицини взагалі не знає до кінця що їм можна і що не можна, як контактувати з такою людиною. Лишаєшся зі своєю проблемою сам на сам.
Дуже дякую п. Кириличу В.І., за прикладені зусилля і увагу. А також своїй улюбленій сімейній лікарці Анні Юрівні і тим медикам, які ризикуючи здоров’ям в спеку у комбінезонах працюють, не покладаючи рук.
Таких людей і лікарів як вони не так багато.
Краще поберегти себе заздалегідь і бути дуже обережними❗️❗️❗️
Бо всі зараз дуже розслабилися і це може бути причиною, що COVID-19 зайшов в нашу Жовтанецьку ОТГ.
Може дасть Бог, нас скоро це мине.”


Бажаємо п. Надії якнайшвидшого одужання, а усім іншим ставитися відповідально до свого здоров’я та здоров’я своїх близьких. Дотримуйтесь правил карантину і будьте здорові!