«У швидку додзвонилися з четвертого разу»: 17-річний хлопець раптово помер у кафе (Фото 18+)

В одному з одеських кафе на очах у рідних і персоналу помер юний відвідувач – 17-річному хлопцю стало погано. Його намагалися врятувати, але безуспішно. А швидка допомога, за словами очевидців, їхала 20 хвилин, повідомляє NNS, посилаючись на Обозрєватєль.

Смертельний інцидент стався 17 жовтня в закладі “Чердакъ” на проспекті Шевченка в Приморському районі міста. Про це повідомляють з посиланням на слова і знімки очевидців місцеві Telegram-канали,

Відзначається, що хлопець відпочивав за столиком кафе разом з сім’єю. Як кажуть свідки, в якийсь момент у нього почалося тремтіння в кінцівках і рясне слиновиділення. Потім він втратив свідомість і впав замертво.

“Поки бігали за адміністратором і намагалися викликати швидку, пульс перестав прощупуватися на руках. Переклали його на підлогу і почали робити непрямий масаж серця. В швидку додзвонилися раза з четвертого, бригада їхала близько 20 хвилин”, – пишуть в мережі.

Підкреслюється, що до приїзду медиків допомогти хлопцеві намагалися його знайомі та співробітники кафе.

Пізніше до закладу прибули дві бригади швидкої допомоги. Лікарі близько 45 хвилин намагалися врятувати хлопця, але їх зусилля виявилися марними.

За словами очевидців, неповнолітній хлопець не вживав спиртні напої. За деякими даними, він нібито “мав проблеми з тиском” і захворюванням щитовидної залози.