У чому перевага модульних меблів

Коли господар вирішує оновити інтер’єр власної оселі, він замислюється над тим, як придбати меблі, де знайти саме той комплект, який, з одного боку, задовольнить усім його потребам, з іншого – буде виглядати сучасно і прослужить довго. Деякі вирішують виготовити його за індивідуальним замовленням, шукають майстрів, розробляють дизайн, переплачують великі гроші, а зрештою отримують товар сумнівної якості. Зовсім інша справа з модульними гарнітурами від відомих меблевих фабрик. Про те, як їх обрати, де знайти, піде мова в нашій публікації.

Що таке модульні меблі

Це унікальний набір, у якому є шафи різних конфігурацій, але з однаковими параметрами розмірів бічних стінок. Саме завдяки однаковим бокам подібні конструкції поєднуються між собою.

Модульна кухня, наприклад, має в комплекті різноманітні полички, високі й низькі тумби з вітринами чи без них, кутові конструкції, пенали. Новий власник може обрати набір тих елементів, які за розмірами зможуть розміститися в його оселі та якими буде зручно користуватися. Можна придбати меблі з шухлядками або без них, варіанти фурнітури тощо. Таким чином, модульна кухня впишеться в будь-яке приміщення.

Модульними можуть бути гарнітури для вітальні, дитячої кімнати, кухні, спальні. Існують навіть такі системи для ванних кімнат. Чим більше в наборі елементів, тим більше простір для фантазії. Великий вибір комплектів пропонує інтернет-магазин меблів Dybok.ua.

Переваги модульних систем

Сьогодні таких пропозицій меблевих фабрик дуже багато. Покупці їх обирають частіше у зв’язку з наступними перевагами:

  1. Зручність комбінування між собою. В оселі, різні за своїми розмірами, можна підібрати зручний комплект, а за необхідності неважко пізніше докупити кілька модулів, якщо виявиться, що не вистачає полиць або шафок.
  2. Стилістична єдність і завершеність. Усі модулі виконані в єдиному стилі, і немає потреби довго добирати елементи інтер’єру, стежити за тим, щоби, приміром, комод поєднувався з шафою та книжковими полицями.
  3. Легкість перепланування. Кількість комбінацій обмежена тільки фантазією власника. З такими гарнітуром перестановку в кімнаті можна зробити за півгодини без зайвих зусиль.
  4. Можливість експериментувати. Меблі такого типу подобаються дизайнерам. Вони все частіше обирають в каталогах компаній модульні системи, які по праву називають об’єктами сучасного мистецтва.

Насамкінець, покупцям подобається ціна і якість таких комплектів. Вони коштують набагато дешевше, ніж виготовлені за індивідуальним замовленням, при цьому мають фабричну якість, дозволяють створити унікальний інтер’єр.

Де придбати модульні комплекти

Великий вибір модульних гарнітурів для кухонь, дитячих і спальних кімнат, віталень представлено на сайті інтернет-магазину Dybok.ua. Тут споживачі знайдуть меблі від відомих виробників, а менеджери допоможуть зібрати комплект з окремих елементів так, щоб він максимально гармонійно розмістився в кімнаті.

Сподобаються клієнтам вигідні умови покупки й доставки товару. Цей магазин відомий тим, що в ньому якісно упаковують куплену річ, аби її довезли без пошкоджень, а товар, придбаний на суму понад 5000 грн, доставляють безкоштовно.

Про численні акції та знижки годі вже й казати. Усе це дає можливість магазину Dybok.ua якісно виділитися серед конкурентів.