У Червонограді тестуватимуть священників на Covid-19

У місті Червоноград після оприлюднення позитивного результату на захворювання Covid-19 у священника церкви Пресвятої Богородиці Владичиці України, були проведені експрес-тести його рідним та священникам парафії.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на Нео Радіо.

Окрім того, буде здійснюватись тестування священників інших парафій міста, зокрема сьогодні та завтра з церков Юра та св. Йосафата. У тих в кого провели обстеження експрес-тести негативні. Про це повідомив Неорадіо перший заступник міського голови Дмитро Балко.


Ілюстративне зображення

На даний момент ще поки немає інформації чи червоноградець, який контактував із хворим священником, у якого вчора експрес-тест показав позитивний результат, він очікує результату ПЛР обстеження. А також, ще немає результату ПЛР обстеження 31-річного чоловіка, який 10 квітня помер у Центрі легеневого здоров’я у Львові.

Загалом станом на сьогодні у Червонограді зробили 200 експрес-тестів. Також, додатково місто отримало ще 2 тис. експрес-тестів.


Варто зазначити, що у зв‘язку зі вступом в дію постанови головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, від завтра, 14 квітня, Червоноградський ринок призупиняє торгівлю.