У Червонограді сталася пожежа у багатоповерховому будинку (фото)

У четвер, 25 червня, в місті Червоноград на вулиці Бандери, 11, виникла пожежа на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на балконі квартири.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на пресслужбу ГУ ДСНС України у Львівській області.

На місце події негайно виїхали рятувальники 33-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Червоноград. На момент прибуття пожежних підрозділів вогонь швидко поширився горючими конструкціями балкону, тому не гаючи часу рятувальники приступили до ліквідації загорання. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору. Вогнеборцям вдалось локалізувати та згодом повністю ліквідувати пожежу.

Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м та пошкоджено пластикову обшивку балкону на площі 10 кв.м квартири № 33 на другому поверсі; пошкоджено обшивку балкону на площі 10 кв.м квартири № 41 на четвертому поверсі і обшивку балкону на площі 10 кв.м квартири № 42 на четвертому поверсі, а також обшивку балкону на площі 10 кв. в квартирі № 45 на п’ятому поверсі. Під час пожежі ніхто не постраждав.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.