У центрі Львова знімали відео для російського YouTube-шоу: запис закінчився бійкою та приїздом поліції

У Львові для російського шоу на YouTube музиканти співали матюкливі пісні мовою країни-агресора. Проте довго не проспівали – активісти швидко відреагували, все закінчилося масовою бійкою.

Про це повідомляється у Telegram-каналі ZAHIDWTF, пише, з посиланням на “УНІАН”, Твоя Львівщина.

Так, блогери вирішили записати фрагмент для російського шоу “Вписка” в Україні. Для цього вони виступили у центрі Львова. Музиканти співали матюкливі російські пісні, усе це вони знімали на відео.

Проте активісти швидко відреагували на блогерів, які робили контент для РФ. На місті виступу музикантів почалася масова бійка. Активісти дізналися про провокаційний контент, який для російського шоу робили у центрі Львова, з соціальних мереж. Один з учасників так званого перформансу анонсував його на своїй сторінці в Instagram.

“Будуть співати російські пісні з матами”, – повідомляв музикант, якій шукав серед львів’ян підтримки та запрошував усіх на свій виступ.

Актuвістu прuпuнuлu вuступ, на місце інцuденту вuклuкалu копів. Як повідомuла ТСН речнuця патрульної поліції Львівщuнu Катерuна Рuбій, музuкантu та їх знайомі написалu заявu.