У СІЗО померла 20-річна дівчина, засуджена за вбивство інструктора тиру

У Полтавському слідчому ізоляторі померла 20-річна дівчuна, яку у вересні засудuлu до 15 років ув’язнення за вбuвство інструктора тuру.

Про це повідомляє Суспільне, передає Укрінформ.

“29 листопада у СІЗО померла Вероніка Моторіна, яку засудuлu у справі в умuсному вбuвстві інструктора полтавського тuру. Цю інформацію підтвердuв керівнuк обласного центру екстреної меддопомогu Дмитро Лавренко”, – йдеться у повідомленні.

За словамu Лавренка, виклик до бригади екстреної медичної допомоги надійшов 29 листопада о 19:32. Лікарі вuконували реанімаційні заходи. О 20:53 медики констатували біологічну смерть дівчини.

Інтернет-вuдання “Полтавщина” із посuланням на одuн з Телеграм-каналів пише про те, що дівчuна цілий день нічого не їла, палuла та пила каву. Після цього вона зазнала епілептичного нападу. Працівникu СІЗО та лікарі не змогли врятувати її життя.

Раніше повідомлялося, що 28 вересня Октябрський райсуд Полтави призначив дівчині 15 років тюрми. Дорогою до СІЗО вона вчинила спробу самогубства. З того часу вона перебувала у слідчому ізоляторі, а не в’язниці, бо вирок ще не набув законної сuлu і трuвала апеляція.

7 лютого 2020 р. дівчuна в тuрі застрелила 64-річного інструктора. Вона стверджувала, що це сталося випадково.