У Стрию під час гасіння пожежі врятували трьох людей (фото)

Сьогодні, 25 лютого, в місті Стрий на вулиці С. Стрільців виникла пожежа в квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на прес-службу ГУ ДСНС України у Львівській області.

На місце події було направлено вогнеборців 8-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Стрий.
На момент прибуття пожежників до місця виклику з вікон квартири на другому поверсі вибивався густий чорний дим. Не гаючи часу вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загорання.

Під час розвідки задимленої квартири в середині було виявлено чоловіка, якого рятувальники у рятувальному пристрої вивели на свіже повітря та передали медикам. Після огляду медиками чоловіка – 1938 року народження (батька власниці квартири) було госпіталізовано у Стрийську центральну районну лікарню із симптомами отруєння продуктами горіння. Також вогнеборцями на свіже повітря у рятувальних пристроях було виведено двох людей, із сусідніх квартир, які не могли самостійно покинути свої задимлені помешкання.

Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку у квартирі на площі 10 кв.м., пошкодив речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м., міжкімнатні двері, вікно та стіни на площі 30 кв.м.

Причини та обставини виникнення пожежі з’ясовуються.