У Стрию батько намагався вбити власного сина (фото)

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури повідомлено про підозру 52-річному жителю Стрия за незакінчений замах на умисне вбивство (ч.3 ст.15 – ч.1 ст.115 КК України).

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на пресслужбу Львівської обласної прокуратури.

Було встановлено, що 19 квітня поточного року чоловік разом із своїм 22-річним сином розпивали алкоголь у себе вдома. Близько 5 години ранку, на ґрунті раптово виниклого побутового конфлікту, підозрюваний, маючи умисел на позбавлення життя, взяв кухонний ніж та вдарив ним потерпілого у груди.

Наразі потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки з лівого боку, наскрізним ушкодженням легені та перикарди.

Фігуранта затримали у порядку ст.208 КПК України, до суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Стрийського РУП ГУНП у Львівській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.



Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.