У Старосамбірському районі на свято останнього дзвоника горіла школа (фото)

У п’ятницю, 29 травня, в місті Старий Самбір на вулиці Дашо виникла пожежа в двоповерховій цегляній будівлі загальноосвітньої школи.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на пресслужбу ГУ ДСНС України у Львівській області.

На місце події негайно виїхали вогнеборці 27-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Старий Самбір, а такоєж на допомогу було направлено вогнеборців з м. Самбір, м. Добромиль та місцевої пожежної команди с. Стрілки.
На момент прибуття рятувальників до місця виклику, з вікон будівлі вибивались язики полум’я та загалом вся будівля була сильно задимлена. 

Не гаючи часу рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загорання. Вогнеборці локалізували пожежу, а згодом ліквідували її повністю.

Внаслідок пожежі вогонь знищив перекриття побутового приміщення між першим і другим поверхом на площі 25 кв.м., облицювання стін на площі 20 кв.м., пошкодив дерев’яні стіни в коридорі на другому поверсі на площі 15 кв.м., дерев’яні віконні рами на площі 7 кв.м. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників вдалось запобігти розповсюдженню вогню та врятувати від знищення вогнем будівлю школи, поруч розташований житловий будинок та господарську будівлю.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Світлина – ДСНС України у Львівській області