У Старосамбірському районі виникла пожежа в лісі (відео)

У четвер, 9 квітня, в селі Велика Волосянка Старосамбірського району виникла пожежа в лісі на території державного підприємства “Старосамбірське лісомисливське господарство” та на території Старосамбірського ДЛГП «Галсільліс.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Внаслідок пожежі вогнем знищено лісовий масив на площі 25 000 кв.м. та лісовий підстил на площі 5 000 кв.м.

Рятувальники локалізували пожежу, а згодом й ліквідували повністю. До ліквідації займання залучалось 46 чоловік особового складу ДСНС та 3 одиниці спецтехніки, також 30 чоловік працівників лісництва і 7 чоловік місцевих мешканців.


Старосамбірський район: вогнеборці ліквідували пожежу лісу на площі 3 га#рятувальникиЛьвівщини #firefighters9 квітня о 14:39 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. В.Волосянка Старосамбірського району на території державного підприємства "Старосамбірське лісомисливське господарство" та на території Старосамбірського ДЛГП «Галсільліс. Вогнем знищено лісовий масив на площі 25 000 кв.м. та лісовий підстил на площі 5 000 кв.м. Пожежу локалізовано о 18:55 та повністю ліквідовано о 19:33.До ліквідації займання залучалось 46 чоловік особового складу ДСНС та 3 одиниці спецтехніки, також 30 чоловік працівників лісництва і 7 чоловік місцевих мешканців.Шановні громадяни!Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Головне управління ДСНС України у Львівській області вкотре нагадує про ЗАБОРОНУ СПАЛЮВАННЯ СУХОСТОЮ.

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Львівській області Пʼятниця, 10 квітня 2020 р.
Відео – Головне управління ДСНС України у Львівській області

Шановні громадяни!
Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху.
Головне управління ДСНС України у Львівській області вкотре нагадує про ЗАБОРОНУ СПАЛЮВАННЯ СУХОСТОЮ.