У Сокалі реалізують проєкт за кошти Державного фонду регіонального розвитку

У четвер, 4 березня, під головуванням Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова відбулось друге засідання Комісії з відбору проєктів, що можуть реалізовуватися коштом Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.

За результатами двох комісії буде розподілено 4249,7 млн гривень Державного фонду регіонального розвитку для фінансування майже трьох сотень проєктів. Комісія погодила всі проєкти регіонального розвитку, до яких не було зауважень, та рекомендувала включити їх до проєкту розпорядження КМУ щодо затвердження проєктів, що фінансуватимуться у 2021 році коштом ДФРР.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на сайт Міністерства розвитку громад та територій України та сайт “Львівський портал”.

У Львівській області реалізують 17 масштабних проєктів за кошти з Державного фонду регіонального розвитку, де відповідно виділено 216, 1 млн. грн.


У місті Сокаль за кошти державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) реалізують проєкт “Капітальний ремонт КЗСРРЛО Фізкультурно-спортивного комплексу “Сокіл” по вул. Стуса 4Б м. Сокаль Львівської області”.
Загальна вартість проєкту складає 26, 18 млн. грн., з них із ДФРР буде виділено 20 млн.грн.