У Сокальському районі трапилась смертельна ДТП (фото)

У п’ятницю, 22 травня, поблизу села Зубків Сокальського району сталась дорожньо-транспортна пригода, де 31-річний водій автомобіля “Volkswagen Passat” скоїв зіткнення з велосипедом, яким керував загиблий та з місця події втік.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на Відділ комунікації поліції Львівської області.

Про даний факт в поліцію повідомив перехожий сьогодні, близько 6:30, саме він виявив загиблого на узбіччі дороги.

До розшуків зловмисника залучалися співробітники усіх служб територіального підрозділу поліції. Правоохоронцями було встановлено особу водія, а також виявили та вилучили автомобіль “Volkswagen Passat”, яким було скоєно наїзд на велосипедиста.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Проведеною експертизою встановлено, що затриманий перебуває в стані алкогольного сп’яніння.


За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.