У смертельній ДТП загинули священник та семінарист- ще один підліток у лікарні

Поблизу Луцька у селі Боголюби трапилася смертельна аварія. Двоє чоловіків загинули на місці події, ще один підліток у важкому стані перебуває в обласній дитячій лікарні, — розповів Суспільному директор КП “Волинський центр екстреної меддопомоги та медицини катастроф” Володимир Шмаль.

Аварія трапилася 15 червня, близько 5 години ранку, у селі Боголюби, на вулиці 40-річяя Перемоги, поблизу ставків.

В машині жигулі під час аварії перебувало троє людей. Вік, яких нині встановлюють. За кермом був лучанин та ще двоє хлопців із Камінь-Каширського району. Водій та один з пасажирів загинули на місці події.

На офіційному сайті Волинської єпархії УПЦ повідомили, що серед загиблих у ДТП є священник та семнарист. Як розповів суспільному прес-секретар єпархії протоієрея Віктор Аніпко, в аварії загинули клірик свято-Покровського храму архідиякон Роман (Тюканька Ярослав) та студент Волинської Духовної Семінарії Назарій (Мільковський Назарій).

Ще одного юнака 17 років з політравмою, струсом та закритою черепно-мозковою травмою доправили до обласної дитячої лікарні, – розповів Володимир Шмаль.


Зі слів інспекторки сектору комунікації ГУ Нацполіції Волині Марини Балдич ймовірно водій, не вибрав безпечну швидкість руху та наїхав на меліоративну трубу. Автомобіль декілька разів перекинувся та злетів у кювет. Обставини ДТП ще встановлюють.


Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 ККУ, йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб.