У поліції повідомили деталі ДТП у Сапіжанці

Дорожньо-транспорта пригода сталась 15 квітня близько 12:50 год в селі Сапіжанка Кам’янка-Бузького району на трасі Львів-Луцьк. Зіткнулись три автомобілі: вантажний «VOLVO FH 460» та легкові «Mercedes GLC 220d» і «Daewoo Sens».

Як встановили у відділі комунікації поліції Львівської області, за кермом вантажного автомобіля «Volvo FH» перебував 24-річний громадянин Російської Федерації, легковим автомобілем «Daewoo Lanos» керував 63-річний іноземець, а «Mercedes-Benz GLC 220d» керував 60-річний мешканець Кам’янка-Бузького району.

Внаслідок ДТП водій «Daewoo» та його пасажирка, 62-річна місцева мешканка, отримали тілесні ушкодження та були доставлені в Комунальну міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги м.Львова.

Слідчі Кам’янка-Бузького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі триває досудове розслідування.