У подвійній ДТП неподалік Львова травмувалися четверо людей (фото)

У понеділок, 26 липня, близько 17:30 год. на автодорозі Н-9 “Львів-Мукачево” поблизу села Давидів сталась дорожньо-транспортна пригода, де відбулось зіткнення трьох автомобілів: “SKODA FABIA”, “ГАЗ 3302” та “MINI Cooper”.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА та пресслужбу ГУ ДСНС України у Львівській області.

Як попередньо встановлено, водій автомобіля марки “Mini Cooper”, мешканець м. Львів 1981 року народження, рухався в напрямку м. Львова, із зустрічної смуги руху зліва на право, виїхав автомобіль марки “ГАЗ 33023” під керуванням водія 1973 року народження та не надавши переваги зустрічному транспорту допустив зіткнення із автомобілем марки “Mini Cooper”. Від удару автомобіль марки “Mini Cooper”, зіткнувся з автомобілем марки “Skoda Octavia”, під керуванням мешканця с. Великі Глібовичі 1970 року народження, який перебував на другорядній дорозі у нерухомому стані.

На місце події було негайно направлено рятувальників 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова та 29-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.



Внаслідок ДТП травмовано 4 особи з них 1 дитина 3,5 років, яких із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в лікувальні заклади міста Львова.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічних ножиць та різака проводилися роботи по деблокуванню водія з автомобіля “MINI Cooper” та відключення акумуляторних батарей в автомобілях.

Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.