У Новояворівській районній лікарні запрацював реабілітаційний центр (фото)

У п’ятницю, 16 жовтня, у КНП ЯРР ЛО “Новояворівській районній лікарні ім. Юрія Липи” відбулось освячення реабілітаційного центру, який було облаштовано за кошти Уряду США через Командування Збройних сил США в Європі та який виконав Відділ оборонного співробітництва Посольства США в Україні за підтримки військово-морських сил США.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на прес-службу Львівської ОДА.

На урочистому заході був присутній заступник голови Львівської ОДА Іван Собко

“Ця лікарня одна з найкращих. Будь-який напрям надання медичної допомоги тут на високому рівні. У цей проект, який ми сьогодні довели до логічного завершення, багато роботи та сили вклали і керівнитво лікарні, і лікарі, і наші міжнародні партнери. Його реалізація – ще один крок до якісних медичних послуг. Колектив тут настільки потужний, що дасть собі раду із будь-якими викликами. Ми також сьогодні передаємо карету швидкої допомоги, аби підсилити матеріальну базу закладу. Також триває робота над тим, аби передати Новояворівській лікарні ще один апарат ШВЛ.  Наші медичні заклади мають бути конкурентноспроможними та прихильними до пацієнтів. Над досягненням цієї мети ми маємо працювати разом”, – зазначив Іван Собко.



“Я хочу від себе особисто вам щиро подякувати, за підтримку, за ту роботу, яку ви зробили у завершальному періоді. Один з найцінніших вкладів є в здоров’я нації. Це, що сьогодні, ми всі спільно зробили є надзвичайно багато. Щиро всім вам дякую “ – наголосив в.о. директора комунального некомерційного підприємства Яворівської районної ради Львівської області “Новояворівська районна лікарня ім.Ю.Липи” Григорій Мороз.

Отець Ігор Грет освятив приміщення та благословив лікарів на добру і легку роботу.

Окрім того, під час заходу було передано КНП ЯРР ЛО “Новояворівська районна лікарня ім. Юрія Липи” спеціалізоване авто класу «В» закуплено за кошти НСЗУ.