У Новояворівську зловмисник напав на поліцейських

У вівторок, 1 грудня о 14:20 год., під час несення служби, екіпаж сектору реагування патрульної поліції Яворівського відділу поліції отримав виклик у місті Новояворівськ на вулицю Вербицького, де, за словами заявника, мешканець одного з будинків пошкодив автомобіль своєї сусідки та погрожує їй фізичною розправою.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Відділ комунікації поліції Львівської області.

Прибувши на місце події правоохоронці закликали чоловіка припинити правопорушення, проте він поводився агресивно, не реагував на зауваження поліцейських, кидав у них предметами домашнього вжитку, після чого напав на одного з правоохоронців, спричинивши йому тілесні ушкодження.

Співробітники Яворівського відділу поліції встановили особу зловмисника – ним виявився мешканець Новояворівська віком 27 років.



За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.