У Новороздільської ТЕЦ та Новояворівської ТЕЦ – новий керівник

Сьогодні, 12 лютого, було призначено Романа Зубика виконувачем обов’язків директора Новороздільської ТЕЦ та Новояворівської ТЕЦ, який є заступником директора ТОВ “Нафтогаз тепло” та головою Львівської обласної організації роботодавців підприємств ЖКГ “Житло-Львів”.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на сайт ТОВ “Нафтогаз Тепло”.

Роман Зубик має дві вищі освіти – інженерну (1988-1993 р.р.) та юридичну (2006-2008 р.р.). З 1993 року Роман Зубик працює на керівних посадах у різноманітних комерційних структурах, в т.ч. пов’язаних із нафтогазовою промисловістю та житлово-комунальним сектором. З 2009 року є Головою Львівської обласної організації роботодавців підприємств ЖКГ “Житло-Львів”. Він має досвід роботи на державній службі, в якості помічника-консультанта народного депутата України.

Світлина – Нафтогаз Тепло

“Головна мета діяльності нашого підприємства – це ефективне управління двома ТЕЦ у Новому Роздолі та Нововяворівську, надання якісних послуг населенню та юридичним особам, а також приведення обладнання, теплотрас до нормального стану.
Ми сьогодні стали заручниками неефективної та бездумної експлуатації системи та мереж у минулих роках. Ми проводимо аварійно-ремонтні роботи на одній ділянці – рве на другий і т.д. Відразу після завершення опалювального сезону ми розпочнемо підготовку наступного, вже розпочали роботи з технічного аудиту станцій. Отож наступного року в опалювальний сезон ми увійдемо вчасно та без позаштатних ситуацій”
– зазначив новий очільник ТЕЦ Роман Зубик.


Варто зазначити, що попереднім керівником Новороздільської ТЕЦ та Новояворівської ТЕЦ був Іван Сорока, який був призначений 18 листопада 2019 року. У нього був 20-річний досвід роботи в енергетичному секторі. Іван Сорока до призначення займав посаду головного інженера КП “Тепловодоканал” в місті Енергодар.

Світлина – Нафтогаз Тепло