У моторошній ДТП загинуло четверо молодих людей: патрульний, військовий та двоє дівчат (фото)

У селі Великі Лучки на трасі Мукачево-Чоп 15 жовтня о 4:00 ранку зіткнулись легковий автомобіль та евакуатор. У ДТП загинуло 4 людей.

Про це повідомили в Нацполіції Закарпатської області.

За даними слідства, Renault врізався в евакуатор, який забирав автомобіль, оскільки на цьому місці кілька годин тому вже трапилась ДТП. Одразу після зіткнення легковий автомобіль загорівся. Пожежу ліквідували працівники ДСНС.

На місці ДТП в автомобілі заживо згоріло 4 людей. Їх особи уже встановили. За кермом авто був співробітник Управління патрульної поліції в Закарпатській області. Також в аварії загинули пасажири легковика – військовослужбовець Чопського прикордонного загону та дві дівчини, віком 17 та 18 років. Усі покійні були жителями міста Чоп Закарпатської області.

У МВС України уточнили, що загиблим є 21-річний лейтенант поліції Ігор Марчишак. Він працював правоохоронцем від 2017 року.

В аварії постраждав і 44-річний водій евакуатора. Його госпіталізували.

У поліції відкрили провадження за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох людей).

Триває слідство.