У Львівській області зіткнулись рейсовий автобус та легковик: семеро людей постраждало (фото)

9 січня о 09:33 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що на трасі Львів –Луцьк поблизу с.Новий Став Львівського району відбулось зіткнення рейсового автобусу «Еталон» та легкового автомобіля «Mazda 5».

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Львівській області, пише Твоя Львівщина.


До місця події було направлено рятувальників 18-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Камянка-Бузька, аварійно-рятувальний загін спеціального призначення ГУ ДСНС України у Львівській області та оперативну групу Львівського районного управління.


Внаслідок зіткнення деформованими конструкціями автомобіля «Mazda 5» було затиснено пасажирку, 1983 року народження та водія, 1987 року народження. Рятувальники за допомогою гідравлічного спорядження деблокували пасажирку та водія.

Також, на задньому сидінні легкового автомобіля «Mazda 5», знаходився хлопчик, 2012 року народження, який внаслідок ДТП, за інформацією медиків, отримав легкі забійні травми та перебував в стані шоку. Потерпілих з травмами різного ступеня важкості та дитину було госпіталізовано в Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги м. Львова.


Рейсовий автобус слідував за маршрутом Радехів-Львів. На момент зіткнення в автобусі перебувало 8 пасажирів. Внаслідок зіткнення, травмувався водій, 1962 року народження, якого госпіталізовано в Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги м. Львова.

Крім того в рейсовому автобусі, травми отримали 3 пасажирів, які після огляду медиків від госпіталізації відмовились.


З метою запобігання загоряння, рятувальники відключили акумуляторні батареї в рейсовому автобусі та в легковому автомобілі.


До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучили 10 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.


Обставини та причини події з’ясовують правоохоронні органи.