У Львові помер боєць батальйону “Айдар”, потрібна допомога сім’ї захисника України

У Львівській лікарні помер боєць батальйону “Айдар” Тимур Манджосов.

Про це повідомляється на сторінці у Facebook 24-го окремого штурмового батальйону “Айдар”

“З великим сумом повідомляємо, що сьогодні, 04.05.2021 року, у шпиталі м.Львова перестало битися серце мужнього воїна, захисника України, Манджосова Тимура Леонідовича, позивний “Балу”.


Смерть завжди трагічна й несподівана. Чоловік, який захищав свою країну з перших днів, відбув не одну ротацію на Сході України, побував у багатьох боях та операціях, а смерть настигла його на мирній землі.

Він прийшов на фронт добровольцем у батальйон Айдар ще у далекому 2014 році захищати Луганщину. Тоді сім’я дуже підтримала бійця у його виборі. Зараз він старший сержант, головний сержант штурмової роти, побратими завжди поважали й прислухалися до нього.

Смерть Балу — це величезна втрата для Батальйону. Він був прикладом мужності, хоробрості, самовідданості, як для молодого покоління Айдару, так і для старших товаришів. Висловлюємо щиросердечні співчуття родині, друзям, а особливо сину і маленькій донечці.. Світла пам’ять про нього завжди житиме в наших серцях..

Допомогти та підтримати сім’ю Тимура “Балу” можеш і ти, номер карти: 5168757358884395 Жужма Світлана Олександрівна”, – йдеться у дописі.

Як повідомив атовець Володимир “Штурм”, у Львові батальйон АЙДАР попрощався з Манджосовим Тимуром Леонідовичом, позивний ,,БАЛУ”: “Вічна пам’ять Герою. Побратим ,,Балу” вирушив в останню дорогу додому. Поховання в м. Черкаси 7.05. о 11.00. Герої не вмирають!”.

Прощання у Львові з бійцем батальйону “Айдар” Тимуром Манджосовим (“Балу”)