У Львові обманом звільнили з роботи лікаря “ОХМАТДИТУ”

29 січня 2021 року( в 103 річницю пам’яті героїв Крут) було цинічно і підло звільнено з роботи Василя Григоровича Штибеля – інформує “Твоя Львівщина”.

Дитячий невролог з 20-ти річним стажем роботи у лікарні, голова Вільної профспілки ЛОДКЛ “ОХМАТДИТУ”, котрий ніколи не спізнювався на роботу.

Василь Штибель

Скориставшись моментом, зловживаючи довірою лікаря, адміністрація медзакладу дозволивши відпустку Василю Григоровичу за його заявою на 31.12.2020( на один день) фактично обдурила лікаря сфабрикувавши за цією ж датою “прогул”. Виявилося, що обіцяного наказу про відпустку адміністрація лікарні так і не надала, а самого Василя Штибеля звільнити з роботи, не погодивши дане звільнення з Вільною профспілкою ЛОДКЛ “ОХМАТДИТ”.

Що ж змусило піти на такий крок адміністрацію медзакладу і тим самим викликати спротив громадськості та громадських організацій?! Хоча, якщо придивитися ближче до самої адміністрації медзакладу, одразу стає зрозуміло, чому відбуваються такі речі, адже заступник директора ЛОДКЛ з медичної частини Березовська(Жидкова) Олена Валеріївна- дочка офіцера КДБ СРСР, а також начальниця відділу кадрів Лесько Ольга В’ячеславівна; директор ЛОДКЛ Бурда Олександра Йосипівна; заступник директора по хірургічній частині Мальований Богдан Ярославович; заступник директора Гусак Володимир Филимонович; заступник директора Герус Наталія Степанівна – всі ці люди причетні до звільнення пана Василя.

Також тут має місце невгамовний апетит і бажання наживи керівництва Львівської обласної ради, котра ще з 2019р. намагається знищити лікарню “ОХМАТДИТ”.

І той факт, що Василь Штибель був і є основним рушієм у боротьбі за збереження ЛОДКЛ “ОХМАТДИТ”. За його закликом колектив медзакладу та громада не дозволили знищити лікарню “ОХМАТДИТ”. Продати саме приміщення та прилеглу до нього територію, яка знаходиться в самому центрі міста, а медперсонал перевести до Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру по вул. Дністерській. Даний задум не вдалося втілити! Проте тепер керівництво Львівської обласної ради придумало нову ідею фікс. Скоротити кількість відділень у лікарні “ОХМАТДИТ”, звільнити персонал і тим самим позбавити дітей Львівщини, можливості отримувати безкоштовну, спеціалізовану, медичну допомогу.

Штибель Василь Григорович заперечував проти скорочення працівників та закриття поліклініки, що можуть підтвердити самі працівники поліклініки, також про це свідчать наявні документи. (Більше про це ви зможете дізнатися тут:

YouTube Василя Штибеля

Ось справжні причини звільнення з роботи лікаря Василя Штибеля. На даний момент подано позов до суду про повернення лікаря на роботу.

Ми закликаємо всіх, підтримати кандидата медичних наук Штибеля Василя Григоровича, щоб його повернули на роботу у ЛОДКЛ “ОХМАТДИТ”.

Боротьба триває і ми віримо у те, що справедливість відновиться!