У Львові виникла пожежа – горіла триповерхова будівля (ВІДЕО)

20 квітня 2020 року у м. Львові на вул. Ніщинського, 35 в закинутій трьохповерховій будівлі виникла пожежа. До гасіння залучили 22 вогнеборців та 6 одиниць спецтехніки, проте вогонь встиг знищити дах на площі 200 кв.м та дерев’яне перекриття між третім поверхом та горищем на площі 200 кв.м. Також пошкоджено стіни на площі 150 кв.м.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на головне управління ДСНС у Львівській області.

20 квітня о 17:32 год до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул.Ніщинського, 35 в закинутій трьохповерховій будівлі, розміром 15×15м, критій шифером.

До місця події негайно направили вогнеборців 1-ої та 29-ої державної пожежно-рятувальної частини, а також частину спеціальної пожежної техніки загону технічної служби ГУ ДСНС України у Львівській області.

Відразу по прибуттю за вказаною адресою вогнборці розпочали гасіння пожежі, проте дах будівлі вже був охоплений вогнем, а через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору.

Локалізувати пожежу вдалось о 18:19 год, а повністю ліквідовано о 19:41 год. Будівлю вдалося врятувати від повного знищення вогнем, але вогонь встиг знищити дах на площі 200 кв.м та дерев’яне перекриття між третім поверхом та горищем на площі 200 кв.м. Пошкоджено стіни площі 150 кв.м.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.