У Кам’янці-Бузькій підприємці вдалися до перекриття дороги “Львів-Радехів-Луцьк”

31 липня підприємці у сфері торгівлі вдалися до перекриття дороги загального користування державного значення “Львів-Радехів-Луцьк” в межах міста Кам’янка-Бузька через заборону торгівлі по вул. Тютюнника.

Про це інформує Твоя Кам’янка-Бужчина.

У Кам’янка-Бузькій міській раді перекриття дороги підприємцями назвали провокацією. “Частина підприємців, які б мали торгувати на ринку ТОР знову здійснюють провокації, порушують законодавство і створюють недобросовісну конкуренцію, продовжуючи торгівлю на дорозі по вул. Тютюнника, при цьому, не здійснюють оплату КП «Кам’янкаводоканал» за утримання торгового місця, що передбачає прибирання території в ярмаркові дні!” – повідомила прес-служба міської ради. У мерії також нагадали, що на період карантину ярмаркова та стихійна вулична торгівля заборонені постановою КМУ №211 від 11.03.2020р. та постановою головного санітарного лікаря №34 від 06.06.2020 р.

Підприємцям, які здійснювали торгівлю по вул. Тютюнника, було запропоновано альтернативу, яка не порушує законодавство і зрівняє шанси усіх підприємців в отриманні прибутку від продажу – розмістити свої товари на торгових місцях ПП “ТОР”.

Міська рада обіцяє відновити ярмаркову торгівлю по вул. Тютюнника у випадку, якщо покращиться епідеміологічна ситуація в області і відбудеться перехід до наступного етапу послаблення карантину. А наразі закликали бути максимально відповідальними і не порушувати закон, оскільки це тягне за собою адміністративну відповідальність і накладання штрафів.

Щодо виділення торгового місця на ПП «ТОР» можна звертатися до директора Мар’яни Чипчар за тел. 0677266572.

Зазначимо, у зв’язку із зростанням захворюваності на COVID-19 у Львівській області, правоохоронними органами посилено контроль за організацією протиепідемічних заходів в торгівлі та проводяться рейдові перевірки.