У Буському районі лабораторно підтверджено 23 випадки захворювання на COVID-19

У Львівській області станом на 19 травня 2020 року є лабораторно підтверджені підтверджені 1098 випадків захворювання на COVID-19, у тому числі 30 летальних випадків та 216 пацієнтів одужали. За останню добу підтверджено 32 випадки.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на ДУ “Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України” та прес-служба Львівської ОДА.

Знаходяться в стаціонарах: 165 у Львівській обласній інфекційній лікарні, 61 В Центрі легеневого здоров’я, 52 у 8 міській клінічній лікарні, 64 у госпіталі ветеранів війни та репресованих, 3 – у Стрийській міській лікарні, 1 у Кам-Бузькій лікарні.
29 людей перебувають на лікуванні у відділенні реанімації. 9 на ШВЛ.


У Буському районі кількість підтверджених випадків складає 23.

Згідно інформації на сайті Національної служби здоров’я України, у Буському районі випадки захворювання COVID-19 було виявлено у наступних населених пунктах:

  • с. Задвір’я – 18 (Одужало – 2)
  • с. Полоничі – 3
  • м. Буськ – 2


Дану інформацію публікуємо з метою адекватного сприйняття та відповідного реагування. Ніхто не залякує, не прибільшує і не применшує загрози від коронавірусу. Проте якщо світ визнав захворювання пандемією, то мешканці Бущини повинні бути належно поінформовані про стан справ у своєму районі.

Зберігайте спокій, дотримуйтесь правил карантину та будьте здорові!