У Бориславі відбуваються дитячі змагання з гірськолижного спорту

Вже сьогодні, 30 січня 2020 року, на гірськолижному комплексі “Буковиця” стартують четверті Міжнародні дитячі змагання “Karpatia Open 2020”. На змагання приїхали 180 учасників з 6 європейських країн. Крім України, свої країни представлятимуть юні спортсмени з Білорусі, Польщі, Казахстану, Латвії та Румунії.

Про це повідомляє Твоя Львівщина, посилаючись на офіційний сайт ГК “Буковиця”.

Приїхали та поселились делегації у Трускавці ще вчора, 29 січня. В перший день провели тренування. А вже самі заїзди відбуватимуться 30 і 31 січня. Так, 30 січня, о 8:30 год. на ГК “Буковиця” розпочнеться парад команд, далі після огляду траси стартують перша й друга спроби заїздів. А вже о 17:00 год. офіційне відкриття змагань та нагородження за перший день. Відбуватиметься воно у місті Трускавець на майдані Незалежності. Натомість 31 січня заїзди стартують о 8:30 год., нагородження переможців призначено на 15:30 год у “Буковиці”. В програмі також фуршет для тренерів та офіційних делегацій і культурна програма.

Фото: ГК “Буковиця”

Зазначимо, “Karpatia Open” – це міжнародні дитячі змагання з гірськолижного спорту для учасників віком від 12 до 16 років. Вони проходять у три етапи у різних країнах. Перший етап в Україні, потім у Польщі, а фінал заплановано провести у Словаччині.

Цьогорічні змагання на “Буковиці”проводитимуть вже вчетверте, а вперше відбулися 8-9 лютого 2017 року. Змагання відбуваються за стандартами міжнародної федерації лижного спорту FIS і є відкритими для відвідувачів.