Урядову програму “Спроможна школа” реалізовуватимуть у школі на Жовківщині

„Спроможна школа для кращих результатів” – це урядова програма фінансової підтримки закладів освіти, в першу чергу на ремонт та завершення недобудованих будівель, закупівлю обладнання для кабінетів тощо.

Про це повідомили в Львівській ОДА, інформує Твоя Жовківщина.

Це дає змогу зробити шкільне середовище безпечним та комфортним як для учнів, так і для вчителів. Загальний ресурс для Львівщини на цю мету визначений в обсязі 20 млн гривень. 

У конкурсі проєктів на Львівщині визначено 4 переможці, серед яких опорний заклад загальної середньої освіти „Дублянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Героя України Анатолія Жаловаги” Жовківської районної ради.

“Субвенція місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» передбачає фінансування, що призначено на завершення будівництва, закупівлю обладнання та створення навчальних кабінетів, оновлення інтер’єрів у шкільних приміщеннях. На фінансування проєктів могли претендувати опорні та інші школи, в яких здобувають освіту не менше 350 учнів. Однією з важливих умов для участі у проєкті було також забезпечення частки співфінансування за кошти відповідних бюджетів”, – зазначив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.


Пропонуємо Вашій увазі рейтинг шкіл Жовківського району за результатами ЗНО 2020 року.