Українські стримери на благодійному марафоні зібрали близько 200 тис. грн. для військових

Українськомовні стримери до Дня Збройних Сил України самоорганізувались та провели безперервний благодійний марафон на платформі для онлайн відеотрансляцій “Twitch”, який тривав з 3 по 7 грудня.

Про це повідомляє Твоя Львівщина.


Упродовж цих днів в марафоні взяли участь 27 twitch-каналів, а загальна тривалість усіх трансляцій склала понад 186 годин.

За благодійний марафон загалом вдалось зібрати 194 412 грн.
Зібрані кошти перерахували фонду “Блукаючі Волонтери” Олени та Анатолія Березуцьких.

“Буде придбано гуму для підрозділів ДУК ПС, далекомір для снайперів, запасні батареї для квадрокоптерів, посилені антени для рацій, комплект камер відеоспостереження, 3D принтер та інше, залежно на скільки вистачить коштів”, – зазначає Олена Березуцька.

Варто зазначити, що частину з переліченого Оленою Березуцькою на сьогоднішній день вже закуплено та передано військовим.



Перелік стримерів, які взяли участь в марафоні:
Yvan_Snig
koLANAaa
mushroomx3
M3lk1n
varenychkimoyi
OLDboiUA
UcAst_Dota2
duckmale
Dobra_divka
TaiTake
sooonyan
PUBLICandSTATIC
PanHooHa
mianima
TouchtheGeometry
Igrovymir
spacemanlive
RosKud
akYulia
katidzhe
dalibude_ua
DoctorSle3p
Julia_Flair
Dithomon
AgeNTsGame
pollarman
MoontessaArt

Серед перелічених Twitch-каналів та інших, яким не вдалось доєднатись до марафону, ви знайдете стримерів, які грають у різноманітні ігри. Окрім того, на трансляціях ви можете подивитись, як хтось займається творчістю чи виконує власну музику або кавери чи просто можете знайти для себе приємне спілкування.
Рекомендуємо на платформі Twitch” використовувати для пошуку теги “Ukrainian” та “Ukraine”.


Військові з передової звернулись з подякою до стримерів та записали їм відео.

“Шановні україномовні стрімери та їх глядачі. Передаємо вітання з передової та висловлюємо величезну вдячність від українського війська, за вашу турботу, великий труд у підтримці нас. Хотілось побажати всім вам мирного неба, сімейного затишку та козацького міцного здоров’я. Запевняємо Вас, що ми попереду до кінця. Перемога за нами! Слава Україні”, – йдеться у відео опублікованому на facebook-сторінці Олени Березуцької.