Увага! Встановлено нові дорожні знаки на трасі Львів-Радехів-Луцьк

На численні звернення мешканців села Вислобоки Кам’янка-Бузького району, громадською організацією “Ми – єдині” був направлений лист щодо підвищення рівня безпеки дорожнього руху та пішоходів на автомобільній дорозі державного значення Н-17 Львів – Радехів – Луцьк. В результаті підрядна організація встановила знаки, що обмежують швидкість руху до 50 км/год.

3 квітня 2020 року Заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень повідомив, що автомобільна дорога Н-17 Львів – Радехів – Луцьк перебуває на балансі Служби автомобільних доріг у Львівській області, яка у свою чергу зобов’язала підрядну організацію ПП “Рома” обмежити швидкість руху транспортних засобів в межах села Вислобоки до 40 км/год.

На виконання звернення 13 квітня працівниками ПП “РОМА” було проведено роботи по встановленню дорожніх знаків 3.29. “Обмеження максимальної швидкості (50 км/год)” та 1.39. “Інша небезпека” (аварійно-небезпечна ділянка) з табличкою “Зона дії (1 км)”.

Хоч у населених пунктах і без цього дозволена максимальна швидкість – 50 км/год, проте водії часто про це забувають і зайве нагадування точно не буде зайвим.

Просимо водіїв та пішоходів бути уважними на дорозі та дотримуватись правил дорожнього руху!