“Тaк-тaк, цe caмe тe, щo ви пoдумaлu”: кoлuшнiй мiнicтp внутpiшнix cпpaв Аpceн Авaкoв вuклaв зaгaдкoвe фoтo у cвoєму iнcтaгpaмi

«Саме те, про що ви подумали». На тлі чуток про нову партію Аваков опублікував фото з Гордоном, Шустером, Комаровським та Гройсманом.


Колишній міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков опублікував фото з журналістом Дмитром Гордоном, лікарем-педіатром Євгеном Комаровським, телеведучим Савіком Шустером, експрем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.
«Так-так, це саме те, про що ви подумали», — підписав фото Аваков.

У коментарях до фотографії в ексміністра запитали, чи не підготовка це до «походу до Верховної Ради?». На це Аваков відповів, що це «похід, але не туди».

«Куди йдемо ми з п’ятачком великий-великий секрет», — написав колишній голова МВС.

Аналогічний пост зробив і Дмитро Гордон.

Ймовірно, Арсен Аваков, Дмитро Гордон, Савік Шустер, Євген Комаровський і Володимир Гройсман разом поїхали відпочивати до Литви через святкування дня народження Шустера (22 листопада).

4 листопада Арсен Аваков дав перше велике інтерв’ю після відставки, в яку подав у липні після семи років перебування на посаді. У ньому колишній міністр дав зрозуміти, що не планує залишати політику.