“Тіло відкинуло на кілька метрів, а речі по всій дорозі”: у ДТП загинула 28-річна дівчина

Поліцейські просять відгукнутися очевидців ДТП, яка трапилася у Тернополі 14 вересня на вулиці Бережанській близько 21 години.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що автомобіль «Фіат Браво», рухаючись дорогою у напрямку села Підгороднє, на нерегульованому пішохідному переході збив жінку.

Потерпілу, з тяжкими тілесними ушкодженнями, госпіталізували до лікарні. Від отриманих травм вона померла у медзакладі, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Каті було 28, вона хотіла стати лікарем.

«Ви не уявляєте, цей біль просто розриває. Розум просто відмовляється це прийняти. Здається, це все неправда, і завтра Катя зайде і посміхнеться. А не буде вже цього ніколи…» — однокурсники загиблої дівчини не можуть повірити, що її немає серед живих.


У редакцію «20 хвилин» звернувся очевидець події. Він розповів про те, що побачив на місці аварії, пише Твоя Львівщина.

До помешкання, який винаймала разом з подругою, Каті залишалось небагато. Перетнути пішохідний перехід та пройти кількасот метрів. На пішохідному переході поблизу магазинів «Карпати» і АТБ, що на Бережанській, її збила легківка.

16 вересня у медуніверситеті попрощались з третьокурсницею Катериною Сироваткою, яка навчалась на стоматологічному факультеті. До нас дівчина приїхала з Ковеля. Там виросла у родині медиків, її батько теж закінчив тернопільський медичний університет.

Після прощання батьки забирають тіло доньки додому для поховання.

У навчальному закладі просять рідних не турбувати.. Вони і так вбиті звісткою.