Три ялинки Кам’янка-Бузького району позмагаються за звання найкращої ялинки Львівщини 2021 (ФОТО)

26 грудня стартував конкурс “Найкраща ялинка Львівщини – 2021”, який організовує інтернет-портал Твоя Львівщина. В основній частині візьмуть участь 32 головні ялинки області, зокрема 3 представники Кам’янка-Бузького району, а саме новорічні красуні м. Кам’янка-Бузька, смт Добротвір та с. Жовтанці.

Головна ялинка Кам’янки-Бузької розпочинає участь відразу зі стадії 1/16 фіналу, а от новорічним красуням з Добротвора та Жовтанців перед цим прийшлось брати участь в попередньому раунді, який вони успішно подолали. На етапі 1/16 фіналу Кам’янка-Бузька ялинка зійдеться із Новояворівською, Добротвірська із Миколаївською, а Жовтанецька із Радехівською.

Визначення найкращої ялинки відбувається на фейсбук-сторінці Твоя Львівщина. Відтак, починаючи з 28 грудня, кожного дня у період з 9:00 до 10:00 год на сторінці буде виставлятись пара учасників (фото двох ялинок). До 1/8 фіналу пройде та ялинка, фото якої набере більшу кількість вподобань (лайків) за підсумками 2 діб голосування. Детальніше з правилами конкурсу можна ознайомитись тут.

Ялинка м. Кам’янка-Бузька

Фото: Мар’яна Сухович

Ялинка смт Добротвір


Ялинка с. Жовтанці

Фото: Жовтанецька сільська рада

Зазначимо, що цей конкурс відбувається вже вдруге, минулоріч переможцем стала новорічна красуня з міста Борислав.