ТОП-5 найкращих виробників та брендів холодильників на сьогоднішній день

З цієї публікації ви дізнаєтеся, яка найкраща марка холодильника на сьогодні та чому. Ми провели аналіз різних моделей, які представлені в інтернет магазинах СНД. Ми склали рейтинг ТОП-5 найкращих виробників побутової холодильної техніки у 2021 році. При виборі холодильника велику роль відіграє його виробник нарівні з іншими факторами.

Найкращі марки холодильників на сьогодні.

Складаючи ТОП-5, ми не задавалися питанням популярності бренду або моделі. Нас цікавило, яка найкраща марка холодильників на сьогодні. З понад 30 виробників ми відібрали 5 найкращих. Ось як виглядає рейтинг:

  1. Beko ;
  2. Samsung;
  3. Bosch;
  4. LG;
  5. Indesit.

Beko

Турецький бренд Beko пропонує споживачам лінійку доступних за ціною холодильних агрегатів із системою No Frost та вдосконаленим функціоналом. Саме холодильник Beko є технікою, що є демократичним за вартістю аналогом продукції найбільш відомих світових марок.

Внутрішні поверхні холодильних приладів оброблені антибактеріальним складом, що блокує розмноження грибка та хвороботворних бактерій. Компресор працює на екологічному холодоагенті ізобутані.

LG

У холодильниках південнокорейського бренду LG Electronics Inc. використовуються технології енергетичної ефективності. Продукція марки LG легко впізнається завдяки акценту на екологічності, художній привабливості продукції, закруглених кутах корпусу та широкому асортименту кольорів.

Застосування лінійного інверторного компресора забезпечує високу продуктивність та ефективність. Лінійні компресори стали запатентованою розробкою бренду. У виробництві акцентується високу енергетичну ефективність приладів класу А++.

Традиційними моделями є агрегати із нижніми морозильними камерами. Є модифікації з верхньою заморозковою камерою, місткими дворівневими зонами з окремим управлінням. Моделі Side-by-Side передбачають збільшений обсяг для домашніх та побутових цілей.

Samsung

Корейська холодильна техніка популярна не тільки із-за високої якості комплектуючих та бездоганного збирання. У виробництві двокамерних холодильників використовуються електронні модулі з кнопковим та сенсорним керуванням.

Найнадійніша марка холодильників як холодоагент використовує ізобутан (R600a). У ньому відсутні синтетичні компоненти, фреон екологічний, мінімізує енергоспоживання побутових холодильних приладів і не руйнує озоновий шар і має низький потенціал глобального потепління.

Компресори холодильників Samsung розраховані на довготривалу роботу без ремонту. Споживачів приваблює економічність агрегатів: лінійки останніх виробляються з А класом енергетичної ефективності.

Bosch

Холодильна техніка німецького бренду Bosch передбачає широкий модельний ряд: комбіновані холодильники з нижніми морозильними камерами, однокамерні шафи без морозильних відсіків, а також агрегати підвищеної місткості Side-by-Side. Також однокомпресорні та двокомпресорні моделі можуть бути вбудованими в кухонні меблі, однокамерними та двокамерними.

Нова технологія Vita Fresh 0 ° дозволяє зберегти не тільки смакові якості продуктів, але і колір, свіжість, поживні речовини.

Системи Full NoFrost та Multi-Air-Flow оснащені вентиляторами, що забезпечують рівномірний розподіл потоків повітря. У спеціальній конструкції випарника Low Frost підтримується оптимальний рівень вологості, різниця температур між відсіками мінімальна.

Indesit

Техніка італійського бренду затребувана завдяки доступним цінам, лаконічному дизайну та ергономічності моделей, різноманітності та витривалості компресорів. Агрегати, що окремо стоять і вбудовуються, можуть мати зовнішні або приховані ручки.

Колірна гама виробів – від класичного білого до бежевих, сріблястих, сталевих та чорних варіантів. Імітація дерев’яної поверхні використовується в покритті моделей, що вбудовуються.

Під час упорядкування рейтингу ми не відштовхувалися від обсягів продажу. У кожного виробника свій ціновий сегмент, своя цільова аудиторія, обсяг реалізації. Нас цікавили відгуки реальних людей та рейтинги моделей. Це важливо, адже купуючи холодильник, ви хочете отримати хорошу техніку, а не популярну.