Стали відомі результати дослідження на COVID-19 у терапевничному відділенні м.Жовква

Станом на 14 квітня 2020 року отримано 38 результатів ПЛР-дослідження на COVID-19 серед жителів району, зокрема, й серед працівників та пацієнтів терапевтичного відділення.

Про це повідомив голова Жовківської районної адміністрації Роман Черніховський, інформує Твоя Львівщина.

З отриманих результатів 33 негативних, 3 позитивних (пацієнти, мешканці м. Жовква та с. Смереків, госпіталізовані в обласну інфекційну лікарню), а також 2 сумнівні результати (даним особам буде повторно проведено ПЛР-тест).

Також голова РДА повідомив, що з підозрою на коронавірус госпіталізовано ще одного жителя Жовкви. Результати тесту наразі очікуємо.

Крім ПЛР-дослідження, серед мешканців району за сьогодні проведено 108 експрес-тестів і отримали 107 негативних та 1 позитивний результат (мешканець с. Звертів). По ньому буде проведно ПЛР-дослідження.

Зараз за усіма особами встановлено медичний патронаж.

Нагадаємо, усіх медиків і пацієнтів терапевтичного відділення Жовківської ЦРЛ ізолювали для обсервації після того як в пацієнтки відділення підтвердили наявність COVID-19.

Нагадаємо, Львівський обласний лабораторний центр повідомив про 14 випадків захворювання на COVID-19 у Жовківському районі.