Справу про розкрадання газу на 1,4 млрд грн власниками Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ направлено у антикорупційний суд

ПРОКУРОРИ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ПРОКУРАТУРИ НАПРАВИЛИ В АНТИКОРУПЦІЙНИЙ СУД ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ У СПРАВІ ПРО ЗАВОЛОДІННЯ ПОНАД 300 МЛН КУБ. М ПРИРОДНОГО ГАЗУ НАК “НАФТОГАЗ УКРАЇНИ”.

Про це інформує Цензор.нет з посиланням на пресслужбу САП.

“Наразі обвинувальний акт скеровано до Антикорупційного суду для розгляду по суті”, – йдеться в повідомленні.

У розкраданні газу підозрюють 4 людей: директора ТОВ “Енергія – Новояворівськ”, технічного директора ТОВ “Енергія-Новий Розділ”, фінансового директора двох вище зазначених підприємств, а також організатора схеми – радника директора ТОВ “Енергія”.

“Ще одного підозрюваного – директора ТОВ “Енергія-Новий Розділ” – оголошено в розшук, а справу щодо нього виділено в окреме провадження”, – йдеться в повідомленні.

У рамках розслідування зазначеного провадження Солом’янським районним судом столиці було накладено арешт на цілісні майнові комплекси “Новороздільска ТЕЦ” та “Новояворівська ТЕЦ”. Відповідно до рішення суду, ці два об’єкти передано в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).