Сильний вітер у Самборі спричинив чимало збитків.

Про наслідки негоди за останню ніч говорили сьогодні керівники комунальних служб на щотижневій нараді у міського голови.


Найбільше лиха зазнали покрівлі будівель. Так, пошкоджено дахи житлових будинків на вулицях Филипчака, Перемишльській, Січових Стрільців, Степана Бандери, Шевченка, Крушельницької, Шухевича. Постраждали дахи так званої дорослої поліклініки, СШ №1, СШ №3, Народного дому. Обірвано лінії електропередач, тож окремі споживачі світла залишаються знеструмленими. Також є зламані дерева, зокрема на території скверу на вулиці Грушевського, на подвір’ї ДНЗ №8, на вулиці Коновальця, на території Самбірської ЦРЛ. Через розрив електролінії не працює світлофор біля ринку. На вулиці Чорновола пошкоджено рекламний щит, а на вул. Шухевича вийшов з ладу електрощит вуличного освітлення.

На даний час працівники відповідних структур проводять оцінку завданих збитків та ліквідовують наслідки негоди.
Оскільки сильний вітер не вщухає, можна говорити лише про попередні висновки. Міська рада закликає жителів міста звертатися до комунальних служб з повідомленнями про спричинену стихією шкоду.

Важливо пам’ятати, що під час сильного вітру слід уникати прогулянок під старими деревами. Також варто бути обережними йдучи попри будинки, фасади та дахи яких потребують ремонту.
Наприкінці робочого дня відбудеться нарада з працівниками служби ДСНС та комунальниками, де буде повідомлено більш детально про наслідки стихії та їх ліквідацію.
Прес-служба міської ради