“Рішення потрібно приймати відповідально , системно та прозоро”- Броневич Ігор

За два тижні відбудуться місцеві вибори до новоствореної Новороздільської ОТГ.Саме час знайомити мешканців Розділля з кандидатами в депутати.

Сьогодні познайомимо Вас з кандидатом в депутати Новороздільської ОТГ від політичної партії “Європейська Солідарність” Ігорем Броневичем. Публікуємо коротке інтерв’ю.

Коротка інформація про кандидата :

Вік : 29 років

Освіта : вища, закінчив НУ “Львівська політехніка” та Новороздільський політехнічний коледж

Сімейний стан : одружений

Місце роботи :  Фізична особа підприємець

Хобі : крім спорту має ще одне хобі – подорожі рідною Україною.

Цінує в людях чесність , відкритість та професіоналізм

Досвід в політиці : діючий помічник депутата Львівської міської ради

Через п’ять років планує й надалі займатись громадською діяльністю

Ігоре, розкажіть , будь ласка , про себе

Народився в  Новому Роздолі. Тут проживають мої батьки. Протягом останнього часу працював на посаді планувальника виробництва на достатньо великому підприємстві. Розумію, що як і в діяльності виробництва так і в управлінні містом важливу роль відіграє вміння чітко планувати роботу. Не так давно вирішив працювати на себе, тому зараз зареєстрований як фізична особа підприємець.

У яких проектах та ініціативах ви брали участь

Протягом 5 років займаюсь громадською діяльністю. За ці роки встиг організувати багато заходів. Був головою громадської організації “Сокіл” та співзасновником ГО “Рух Тверезих Галичан”.Спільно з друзями створили дискусійний майданчик “Твоє Розділля” – спільноту в якій намагаємось популяризувати красиві місця нашого міста та околиць. Проте це також майданчик де мешканці Нового Роздолу розповідають про проблеми міста.

Протягом 1.5 року є помічником депутата Львівської міської ради. Пройшов чудову підготовку,та можу впевнено сказати що знаю роботу депутата місцевої ради як поза сесійною залою так і на засіданні. Спільно з депутатом організували декілька цікавих заходів та реалізували потрібні для мікрорайону проекти.

Чому вирішили стати депутатом ?

Мені дуже хочеться жити в Європейській країні де  людина має доступ до освіти, охорони здоров’я, управління громадою, відчуває себе захищеною, може вільно реалізувати себе, живе у достатку i є відповідальною перед суспільством. І також розумію, що це можливо, якщо все це буде реалізовано у кожній громаді по всій Україні починаючи з найнижчого рівня – сільських, селищних та міських громад. Досвід активної громадської  діяльності за останні роки дав мені можливість вивчити законодавство, принципи функціонування  органів влади та бажання змінювати на краще громаду.

Досі я постійно брав участь в громадських ініціативах та акціях. Але маючи депутатський мандат, можна більше зробити для громади. Все ж активісти мають обмежений перелік засобів і він щодо багатьох питань уже вичерпаний

Вважаю, що сила громади –  в людях, тому на  вибори іду з метою розвивати громаду, створити умови для розкриття людського потенціалу, щоб моя діяльність принесла користь якомога більшій кількості людей і щоб таки жити в Європейській Україні.

Ігор Броневич висунутий кандидатом в депутати під номером 2 в третьому окрузі

З чим ідете до міської ради?

Новому Роздолу бракує системності , прозорості та ефективного управління. Безвідповідальне та безконтрольне витрачання бюджету веде Новий Розділ до прірви безладу. Кожні вибори ми говоримо про ті самі проблеми : дороги , ремонти будинків , неякісні комунальні послуги, відсутність зелених зон, школи , садочки , дозвілля . . .

А Ви знаєте коли буде відремонтовано міжквартальну вулицю біля вас ? Чи коли нарешті буде гаряча вода ?  Потрібно приймати рішення відповідально , системно та прозоро.Комплексного та зваженого підходу потребують усі основні галузі міста.

Іду з командою “Європейської Солідарності” та переконаний , що саме це політична сила здатна створити успішну громаду. Хочу побудувати систему, яка буде прозоро контролювати дії влади,якість виконання робіт комунальними підприємствами. Хочу зламати стереотип про те, що всі депутати однакові.Окрім цього спільно з однопартійцями плануємо розпочати якісну та чітко сплановану роботу з молоддю. Впевнений в собі та команді “Європейської Солідарності”. Знаю , що ми не підведемо.

Дякую за змістовну розмову. Сподіваюся Ваші ідеї отримають свою якнайшвидшу реалізацію.